January 20th, 2010

Comments ( 0 )

Vinul este parte integranta a identitatii europene,iar obiectivul Ordinului Cavalerilor Vinului European este de a mentine acest patrimoniu cultural comun in toata diversitatea lui si de a pastra aceasta mostenire culturala pentru generatiile viitoare.

Legatul Iasi se va infiinta la Iasi in cursul anului 2011 si va fi o organizatie culturala care va promova valorile culturale locale in general, si vinul in special.

Vor fi organizate activitati precum prezentari si degustari de vinuri, vizite la podgoriile si cramele viticultorilor, participari la festivaluri ale vinului si alte evenimente oeno-gastronomice, in dorinta de a invata cat mai multe lucruri despre vin, despre asocierea lui cu gastronomia, despre calitatile curative ale acestui complex aliment, despre istoria viticulturii si vinificatiei care se identifica cu istoria omenirii.

Va invitam sa cititi despre evenimentele organizate in cadrul Biroului de Prezentare si Degustare Vin pe www.degustarivin.ro.

Actiunile noastre sunt caracterizate prin voluntariat, iar rasplata eforturilor noastre este sentimentul datoriei implinite,respectiv transmiterea catre generatiile viitoare a spiritului de conservare si perpetuare a traditiilor vini-viticole multimilenare.

Va transmitem salutul nostru cavaleresc,

IN HONOREM DEI et IN HONOREM VINI !

Cerere de acreditare

 

Leave a Reply

Gazduire web oferita de SpatiuWeb.ro